Over Sophia

Sophia  Verbeek

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om geweldige content te creëren en de liefde met de wereld te delen.

Dus waarom denk je dat we al zo lang een populair onderwerp op blogspot zijn? Ik denk dat je mijn artikelen bent gaan vertrouwen, omdat ze duizenden keren zijn gedeeld. Ik ben een zeer actief persoon. Mijn sociale media-accounts bevatten mijn website, mijn twitter-account en mijn Facebook-pagina. Dus, het is gemakkelijk voor u om mij te zien als een van de hoofdpersonen in de gemeenschap. Ik denk dat je mijn inhoud onderhoudend en onderhoudend vindt. Ik denk dat mijn inhoud is niet alleen informatief, het is onderhoudend en leerzaam ook. Dus, als je je zo geneigd voelt, kun je me ook vinden op Facebook, Google of Instagram. En je me ook volgen op Blogger en Pinterest. Ik hoop dat mijn blog zal dienen als uw plek om te lezen over de spannende nieuwe projecten, ideeën en ideeën voor de toekomst. Als je vragen hebt of je wilt gewoon hallo zeggen, kun je contact met mij opnemen via e-mail of Facebook, of volg me op Twitter.

Carrière

Toen ik klaar was met school verhuisde ik terug naar Nederland en begon te bloggen over de lokale krantenscene hier.

Voor meer informatie over de website u terecht op onze pagina Info Als je nieuw bent hier, wilt u misschien onze blogroll. U alle berichten die we hebben gemaakt in het afgelopen jaar hier: Blogroll. Als u vragen of suggesties, laat ons een reactie op de blog of in de reacties hieronder. De blog wordt ondersteund door reclame. Als je de blog wilt ondersteunen zonder advertenties, of als je gewoon je vrienden wilt vertellen om de blog te bekijken, bekijk dan onze ondersteuningspagina. U ons ook vinden op Twitter en Facebook. De blog wordt een of twee keer per week bijgewerkt, maar niet in het weekend. Ik gebruik ook Google Analytics om het verkeer op de blog bij te houden. Dit is mijn eerste keer in Nederland dus wees alsjeblieft vriendelijk. Dank u en geniet van het lezen. Gelukkig Nieuwjaar! Mijn naam is Michael.

Toen ik deze blog in 2007 begon schreef ik over bijna elke outlet strip in Europa en Nederland. Het was niet mijn bedoeling om over hen te schrijven in elk ander land in de wereld, maar ik was verbaasd over het aantal verkooppunten in elk land.

In de loop der jaren heb ik geschreven over deze strips hier in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zweden, de VS en in Duitsland en Nederland. En ik heb alle verschillende verkooppunten die ik heb voor deze blog. Maar het is ook zo dat een paar van hen ik niet zo veel deel uit hebben gemaakt van de groep als andere die ik heb behandeld. Dus, door de jaren heen het volgende is wat ik heb geschreven over de verkooppunten in mijn berichten op de blog en ook de plaatsen waar ik nog nooit geweest. De eerste outlet die ik in België had was het tijdschrift Der Stiller in 2001. Het tijdschrift was een Belgische editie die een zeer klein aantal uitgaven publiceerde. Het magazine werd verspreid in kleine en middelgrote winkels in België.