hoe cascade socket strips?

Sophia  Verbeek

Trapsgewijze. Wanneer u een outletstrip trapsgewijs maakt, maakt u de stopcontacten met elkaar verbonden, dus wanneer u de uitgang uitschakelt, zijn de andere niet meer verbonden. Gleichfalls ist Dual Mode Babyfoon einen Test wert. Het is een eenvoudig idee dat is moeilijk te begrijpen, maar het werkt!

Wanneer u twee uitlaten met een leidingsstrook verbindt, maakt u een lus. De lus vormt een ring, waarmee je verschillende afzet op elkaar stapelen.

Wat dacht je van een dubbele stopcontact, zoals op een keukenkachel of in een kast? U gebruik maken van dubbele sockets, maar ze zijn echt moeilijk te stapelen als ze meestal een beetje te lang.

Maar wat als je een speciale uitlaatstrip voor een apparaat had, zoals een koelkast of broodrooster? Die stopcontactstrip is perfect voor dat apparaat. Het is niet lang, dus het is gemakkelijk te stapelen. Das differenziert dieses Produkt ausdrücklich von Artikeln wie zum Beispiel Luidspreker Muurbeugel. De enige uitdaging met dubbele stopcontacten is dat het een beetje te hoog, en het zal moeten worden gesneden om te passen in een muur. Schakelschakelaar stekkerstrip kan niet meer worden verplaatst / ingesteld op 'Uit'

Dus hoe maak je een dubbele socket, of zelfs een triple socket aan te sluiten? Het is net zo eenvoudig als het verbinden van twee verkooppunten samen. Zorg ervoor dat u gebruik maken van de juiste uitlaat strip.

Stap 1: Neem twee 3/4"x 3" strips, met de uitlaatstrips aan de linkerkant en de dubbele stopcontacten aan de rechterkant. Leg de stroken op elkaar. Stap 2: Neem twee lengtes van elektrische tape, of een isolerende doek. Stap 3: Vouw nu de uiteinden eronder. Stap 4: Vouw de bovenkant omver. Stap 5: Nu moet je een klein buisje (of buis / draden) met twee uiteinden uitsteken. Stap 6: Nu, neem een van die twee uiteinden en vouw het in de bovenkant van de buis. Ebenfalls ist stekkerdoos einen Testlauf wert. Stap 7: Zet nu de buis / draad / ding in de houder. Dat is het.

Waarom ik het geweldig vind

Ik hou van het feit dat je een hele buis maken van een enkele strip. Niet meer snijden, opnieuw snijden, of rekken strips. Je hoeft alleen maar een strip (of buizen) te snijden en dan kun je de rest van de buis in de houder stoppen.