Dit is hoe we testen

Sophia  Verbeek

De winnaar in elke categorie wordt dan gekenmerkt in de voorpagina van de blog, en alle winnaars van hetzelfde type worden samen gekenmerkt, het creëren van de ultieme meerdere outlet strip concurrentie!

Dus, zonder verder oponthoud, hier is de wedstrijd!

Een paar jaar geleden hebben we een wedstrijd voor mensen om ons hun beste meerdere outlet strips. Het was een zeer succesvolle wedstrijd, met veel winnaars. In het afgelopen jaar hebben we de wedstrijd naar een hoger niveau gebracht door prijzen toe te voegen voor de beste drie winnaars in elke categorie. Zoals we zijn gegroeid, hebben we gemerkt dat sommige van de winnaars werden steeds in de problemen. Ze hadden gemakkelijk meerdere verkooppunten kunnen gebruiken, maar ze kozen ervoor om hun producten alleen bij één verkooppunt te verkopen. Dit betekende dat ze uiteindelijk meer producten verkochten en meer geld verdienden voor zichzelf en hun bedrijf.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we ook enkele van de merken kunnen testen die u in uw nieuwsberichten hebt gezien.

We hebben het runnen van een reeks artikelen over de "Best In Show" in de afgelopen weken en vandaag willen we u laten zien een aantal van de producten die we hebben gebruikt. Ik weet dat je in staat zal zijn om een aantal van deze te zien op uw volgende reis naar de winkel of in uw favoriete supermarkt. Voel je vrij om de afbeeldingsgalerij op ware grootte te downloaden om uit te checken. Zoals altijd wil ik iedereen bedanken die ons uw foto's hebben gestuurd en helpen om deze blog up and running te krijgen. Ik ben gewoon blij te hebben geholpen om dit begonnen en hoop dat op een dag, iemand zal deze site gebruiken om wat onderzoek te doen voor zichzelf.

We hanteren ook een strikte naleving van richtlijnen en protocollen. Het is belangrijk voor ons om een objectieve meting te gebruiken in elke stap van onze analyse. Ons doel is objectief te zijn, transparant te zijn en eerlijk te zijn.

Ik ben blij om aan te kondigen dat dit de laatste keer dat we posten over de testresultaten, we zijn overweldigd door de reactie van onze lezers! In feite heb ik een enorme reactie tot nu toe, en ik wil iedereen bedanken voor hun opmerkingen en steun. Aan onze lezers die hebben gevraagd om meer te zien over de testmethode, zal ik het plaatsen van een blog post over het proces voor degenen die zich hebben afgevraagd hoe we gingen over het meten van de effecten. En aan onze lezers die verbazing over de resultaten hebben uitgedrukt, wilde ik met u de details van onze testen delen. U zult zien dat de testen betrokken vier verschillende strips. De eerste was een onverfraaide teststrip. Het werd gebruikt in twee verschillende plaatsen. De tweede was een teststrip met een aantal "kopjes" inkt op het oppervlak.