contacteer mij

Sophia  Verbeek

Contact Form

Gebruik altijd een e-mailadres om verwarring te voorkomen. Ik accepteer geen opmerkingen via sociale netwerken. Ik ben blij om opmerkingen, suggesties en feedback te ontvangen op elk gewenst moment. Ook, laat geen negatieve feedback, ik ben er vrij zeker van dat ik nooit zou lezen en leuk vinden. U bent van harte welkom om het te delen op je eigen blog, maar je moet me vertellen of je een goede schrijver en wat je hebt geschreven. Mocht dat nodig zijn, neem dan contact met mij op.

Houd er rekening mee dat je op deze knop moet klikken om de full-size foto te bekijken om Sophia's tattoo te zien. Om de rest van het bericht te lezen, klik je op de rode tekst met de tekst "Lees verder" of klik hier. Ik kom volgende week terug met mijn laatste post van het jaar. Als je vragen hebt, vraag ze dan gerust hier. En als je al het lezen van deze blog voor een tijdje nu, heb je waarschijnlijk gemerkt dat ik heb veel artikelen geschreven.

Ik ben altijd blij om te beantwoorden op al uw vragen over de site of ander nieuws. Bedankt voor het nemen van de tijd om mijn blog te lezen en gelieve plezier te hebben met uw winkelen :)-Stekkerdoostdoos

Het eerste deel van de strip bevat de Nederlandse strip "Dokken", die populair is op Facebook en Twitter. Het is een voorbeeld van het type strips dat kan worden gevonden in deze winkel.

Als je door de winkel loopt en door de selectie van strips bladert, zul je er een paar opmerken die je wilt kopen en ook degenen die je moet kopen, maar je niet wilt storen. Er is altijd een reden waarom je zou willen een strip te kopen, of je misschien niet.

U zult ook merken dat er een paar verschillende items, waarvan er een is een sticker die wordt geleverd met alle strips (er zijn meer als ze bij andere comics winkels). Deze sticker is verkrijgbaar voor de prijs van 15 euro per stuk.

Onze openingstijden